Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

25 empreses i serveis turístics de l’Alt Penedès han rebut el distintiu “Biosphere”

En el marc de la Llotja de Mar de Barcelona, un total de 245 empreses, recursos i serveis turístics han rebut el distintiu de Compromís per a la sostenibilitat Biosphere.

Un reconeixement al treball, assoliment i participació de tots ells en la implementació del programa Biosphere en la destinació i que junts, amb iniciatives publiques i privades, permet que la destinació sigui dia a dia més sostenible i responsable. La gestió i desplegament del programa Biosphere a l’Alt Penedès, es coordina des del  Consorci de Promoció Turística del Penedès i compta actualment amb 31 empreses i serveis turístics adherits al compromís.  La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç han impulsat el distintiu de “Compromís per la sostenibilitat Biosphere”, a partir de la “Certificació Biosphere”, que ha obtingut recentment la Diputació de Barcelona, a través de les seves marques turístiques o la també darrera certificació de la ciutat de Vilafranca,  amb l’objectiu d’estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics. El programa te el suport de l’Institut de Turisme Responsable, que té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d’una destinació turística.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: