Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’enòloga Irene Alemany oferirà la xerrada del Dia Internacional de la Dona a Olèrdola

L’enòloga Irene Alemany oferirà la xerrada del Dia Internacional de la Dona a Olèrdola

Donant continuïtat a l’acte fet l’any passat, l’Ajuntament d’Olèrdola organitza el proper dissabte 10 de març la commemoració al municipi del dia internacional de la dona.

Es manté el format estrenat el 2017 i es comptarà amb una xerrada oferta per una veïna d’Olèrdola que s’hagi significat en el seu camp professional. En aquest cas, es comptarà amb la reconeguda enòloga Irene Alemany, veïna de Sant Pere Molanta. La cita és al Local Nou de Moja, a les 8 del vespre.
Alemany és copropietària de Sot Lefriec, celler que elabora vins que s’han consolidat al Penedès per la seva qualitat i singularitat. També va impulsar “El Microscopi” , un vi solidari a benefici de l’Institut Oncològic de l’Hospital Univesitari Vall d’Hebrón de Barcelona i que va promoure després de superar el 2012 un càncer de mama. Juntament amb el seu company i soci de celler, Laurent Corrio, Alemany va pronunciar el pregó de la Festa Major de Sant Pere Molanta del 2013.
Després de l’acte de la xerrada, s’ha programat un sopar popular al mateix Local Nou. El preu del tiquet és de 10 €.i es poden adquirir fins el 4 de març al bar del Local Nou i al Forn Rius, de Moja; al Restaurant Masia Catalana-La Casa del Conill, de Sant Miquel; i a Fleca Fontanals de Sant Pere Molanta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: