Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La cantada de Caramelles de Vilafranca celebra enguany el seu 50è aniversari

La cantada de Caramelles de Vilafranca celebra enguany el seu 50è aniversari

El Servei de Cultura de l’Ajuntament obre la convocatòria per participar en la 50a Cantada de Caramelles de Vilafranca, que tindrà lloc el dissabte 7 d’abril, a la plaça de Sant Joan.

Els grups de cantaires, que poden ser de nois, de noies o mixtos podran oferir fins a un màxim de 3 temes cadascun, un repertori lliure: caramelles i cançons tradicionals o versions adaptades de peces populars de la música actual.
La cantada de caramelles a Vilafranca es va iniciar l’any 1968 i els grups participants, formats íntegrament per nois, es congregaven de manera espontània amb camions, tractors i remolcs per fer una cantada conjunta i més tard tombar pels carrers de la vila cantant davant els domicilis de persones del seu àmbit familiar i d’amistat.
L’any 2014 i després d’uns anys en què la disminució de grups va posar en perill la seva celebració, l’Ajuntament en va assumir l’organització per celebrar-se, uns anys després, el dissabte posterior a Pasqua.
Els grups o corals interessades a participar en la 50a Cantada de Caramelles poden adreçar-se al Servei de Cultura de l’Ajuntament, a l’Escorxador de dilluns a divendres, o per correu electrònic a l’adreça , fins al divendres 23 de març. La cantada es farà el dia 7 d’abril a les 7 de la tarda, a la plaça de Sant Joan.
El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca anima els antics grups de cantaries a participar d’aquesta tradicional celebració de 50è aniversari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: