Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

WINEBS organitza una xerrada sobre l’IVA i els Impostos Especials de les begudes alcohòliques

La sessió es farà el proper 9 de febrer, amb un ponent de l’Agència Tributària, a la seu de la Wine Business School, per explicar tot el necessari per poder exportar seguint la normativa europea.

The Wine Business School ha organitzat aquesta xerrada oberta i específica sobre l’IVA i els Impostos Especials de les begudes alcohòliques en operacions intracomunitàries i en vendes a distància (vendes per Internet), adreçada tant a empreses com a particulars. L’objectiu és poder explicar als responsables de les empreses del sector vinícola les gestions que s’han de fer, tant a l’Estat espanyol com al país de destí, sobre els documents que s’han de generar, els documents d’acompanyament, on han d’estar registrats tant clients com proveïdors per la liquidació dels impostos, etc., per poder fer aquests tipus d’operacions complint la normativa comunitària. Actualment hi ha un bon nombre de bodegues que no exporten la seva producció perquè no coneixen el funcionament d’aquest tipus d’operacions.
La xerrada serà el proper divendres 9 de febrer i la docent serà Delia Maciá Piedra, cap regional adjunta d’intervenció de Duanes i Impostos Especials de Catalunya, depenent de l’Agència Tributària.
La xerrada tindrà lloc de 12 a 2 del migdia a la Wine Business School, c/ Amàlia Soler, 29, de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: