Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Diverses empreses col·laboren oferint un tast per al curs d’Operacions bàsiques de cuina

Diverses empreses col·laboren oferint un tast per al curs d’Operacions bàsiques de cuina

L’acte va servir per posar en pràctica els coneixement adquirits al llarg del curs, i s’han cuinat un seguit de plats que els participants han pogut tastar.

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca va organitzar un tast gastronòmic en el marc del curs d’Operacions bàsiques de cuina, comptant amb la col·laboració de tot l’alumnat i docents i d’un conjunt d’empreses de la comarca.

L’experiència tenia l’objectiu de demostrar en un context de treball real les habilitats culinàries que l’alumnat del curs ha anat adquirint al llarg del curs. El resultat ha estat molt satisfactori, emprant un alt nivell d’implicació en totes les preparacions de la mostra, des de la mise en place fins a l’elaboració i la presentació dels plats. Alguns d’aquests plats van ser uns Ous de guatlla amb sobrassada i llit de coca, Tataki de tonyina amb micro vegetació i Civet de cabirol, entre d’altres.

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca agraeix a les empreses Cal Joanet, Ca la Katy, Bar Pana, El Figarot, El Caliu, Tram Central, Residència Inglada Via, Restaurant Sumoll, Llar d’Avis Josefina Mata, Restaurant En rima, Restaurant Casino i la Residència Mare Ràfols, la seva col·laboració en aquest curs, participant a la mostra gastronòmica i/o acollint alumnes en pràctiques.

El curs d’Operacions bàsiques de cuina, amb certificat de professionalitat, està finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: