Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova edició del programa ‘Treball i Formació línia dona’, al Consell Comarcal

L’objectiu del programa és facilitar a dones en situació d’atur la millora de la seva ocupabilitat i les seves competències professionals.

En el marc d’aquest programa, el Consell Comarcal ha contractat 4 dones en situació d’atur de llarga durada i no perceptores de prestació per desocupació.

Les persones contractades treballaran durant 12 mesos a jornada completa fent treballs de suport administratiu i comptable a 6 ajuntaments de la comarca. Dues de les participants treballaran als ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos i Sant Sadurní, i les altres dues treballaran de forma compartida als ajuntaments de Font-rubí i el Pla i als ajuntaments de Sant Cugat Sesgarrigues i Torrelles, respectivament.

A més d’adquirir experiència laboral en un entorn de treball real, aquestes persones rebran una formació transversal per millorar la seva qualificació i les seves competències i tindran un acompanyament individualitzat per facilitar una millor adaptació al lloc de treball.

Les accions del Programa ‘Treball i Formació’ estan impulsades i subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: