Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Olèrdola continua atraient filmacions i ha acollit el rodatge d’un anunci de begudes

Olèrdola continua atraient filmacions i ha acollit el rodatge d’un anunci de begudes

Dijous passat la productora MC Guffin Estudio Audiovisual va realitzar a Olèrdola la filmació d’algunes seqüències d’un anunci publicitari de la marca de begudes de civada CYP.

El rodatge es va realitzar en un dels camins propers a l’església i al camp de futbol de Sant Pere Molanta, i l’acció que s’hi va enregistrar consistia en un noi que canviava una roda punxada del seu vehicle mentre al seu  costat passava un altre cotxe. La campanya publicitària es podrà veure properament en diferents televisions de cobertura estatal.

La filmació va arribar a Olèrdola de la mà de Node Film Clúster Costa Barcelona. El seu director tècnic, Santi Roig, ha indicat que el camí pel rodatge va ser escollit “per l’aspecte de carretera inhòspita”.

Des de Node Film Clúster  van començar fa uns mesos una tasca de prospecció i catalogació dels diferents indrets que hi ha al Penedès i al Garraf, per tal de donar-los a conèixer als professionals del sector. Aquestes localitzacions han de complir diferents característiques, on no sempre la plasticitat és el factor determinant.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: