Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
17 artistes de la col·lecció del MACBA exposen a la Sala dels Trinitaris

17 artistes de la col·lecció del MACBA exposen a la Sala dels Trinitaris

El proper divendres 12 de gener arriba a Vilafranca l’exposició itinerant “Entusiasme. El repte i l’obstinació en la Col·lecció MACBA”.

Es tracta de l’exposició itinerant “Entusiasme. El repte i l’obstinació en la Col·lecció MACBA”, que s’inaugurarà divendres 12 de gener a les 8 del vespre a la Sala dels Trinitaris i es podrà visitar fins al 18 de febrer.
En aquesta ocasió, disset artistes d’àmbit internacional i que formen
part de la col·lecció permanent del MACBA tindran acollida a la Sala dels Trinitaris. L’exposició, en lloc de situar les obres dins d’un àmbit temàtic o cronològic determinat, s’erigeix com un tot específic, és a dir, una manera particular d’entendre la pràctica artística que reivindica la intensitat anímica del treball en l’art.
Com a activitats relacionades, el dimarts 23 de gener a les 4 de la tarda a l’Escola Arsenal, Escola Municipal d’Art, el comissari de l’exposició, David Armengol, impartirà la conferència “Cap a una lectura entusiasta de l’art contemporani”. I el mateix 23 de gener a 2/4 de 7 de la tarda a la Sala dels Trinitaris tindrà lloc la conversa entre el comissari i l’artista Tere Recarens titulada “La pràctica artística: la biografia com a eina de treball”.
El diumenge 28 de gener a les 12 del migdia, l’artista-educadora Marta Galán proposa al públic familiar amb nens/es a partir de 6 anys una visita performativa a partir de la pròpia experiència del cos i l’acció per explorar i comprendre la disposició entusiasta i apassionada dels artistes que es presenten a l’exposició. Aquesta acció porta per títol “Cossos que fan coses”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: