Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tret de sortida de la promoció comercial de la temporada de Nadal a Vilafranca

Poc abans de les sis de la tarda d’aquest divendres passat a la plaça de la Vila, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va petjar el botó que obria la il·luminació nadalenca dels carrers de Vilafranca

L’alcalde estava acompanyat per el president del Consell Comarcal, pel gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat i per representants de l’Associació Centre Vila i just desprès de l’encesa dels llums tots es van traslladar a la Rambla de Sant Francesc per procedir a la inauguració de la pista de gel.

L’alcalde es mostrava satisfet de poder donar continuïtat a una aposta que va ser pionera. Regull apuntava els dubtes que la situació que viu el país podia generar, respecte a un acte com aquest, però va dir que sense oblidar ningú cal continuar treballant amb fortalesa.

Per la seva banda el copresident del Centre Vila, Fèlix Hill, agraïa el els suports rebuts per part de l’Ajuntament, la Generalitat i el Consell Comarcal. Un any més el Centre Vila posa en marxa la campanya amb l’objectiu de dinamitzar els carrers de la vila en un moment tan important pel comerç com és la temporada de Nadal.

També assenyalava la voluntat de millorar any rere any, enguany per exemple amb la inclusió d’un avet al centre de la pista, que és sobretot una mesura de seguretat.

I el gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat, Miquel Rodríguez, encoratjava tothom a donar suport al comerç local.

La inauguració de la pista de gel va comptar també amb la presentació del primer treball conjunt del vocalista Ian Garcia i el DJ Edmondsski, que van punxar la seva música.

Fins el dijous 4 de gener la pista de gel obrirà habitualment d’11 del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a les nou del vespre. El dia 5 de gener només obrirà en horari de matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: