Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arriba el Nadal a Vilafranca

La programació nadalenca ha engegat avui divendres, 1 de desembre, amb l’encesa de la il·luminació de Nadal als carrers del centre de Vilafranca i de l’avet de la plaça de la Vila.

A les 7 de la tarda, després d’un espectacle a una plaça de la vila plena de gom a gom, s’han il·luminat els carrers i l’arbre nadalenc. Alumnes dels centres vilafranquins han interpretat des del bacó de l’Ajuntament la cançó ‘Una estrella i un camí’ que amb la Fada Lua.

Ha estat el tret de sortida d’una seixantena d’actes nadalencs, entre les que organitza directament l’Ajuntament i les que duen a terme diferents entitats culturals i esportives de Vilafranca entre l’1 de desembre i el 5 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: