Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos encén els llums de Nadal una setmana més tard per reduir energia

Com és habitual, l’acte ha tingut lloc davant de l’Ajuntament i ha comptat amb activitats i tallers infantils per amenitzar l’esdeveniment.

Aquest dijous, a les 18 h de la tarda, Santa Margarida i els Monjos ha donat el tret d’inici a la campanya de Nadal amb l’encesa dels llums, una setmana més tard de l’habitual per estalviar energia. Imma Ferret, alcaldessa del municipi, apunta que la il·luminació és la mateixa dels darrers anys amb tecnologia LED per adaptar-se als nous temps.

D’altra banda, també es va dur a terme el sorteig de l’infant que farà l’entrega de la clau de la ciutat a Ses Majestats, els Reis d’Orient, el dia de la Cavalcada. Així mateix, les activitats nadalenques també comptaran amb l’arribada del patge reial els dies 27 i 28 de desembre i el Parc de Nadal que acollirà la pista poliesportiva el 2, 3 i 4 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: