Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC de Vilafranca creu que només Miquel Iceta pot garantir la cohesió social després del 21D

Els socialistes vilafranquins han ofert aquest dimarts una roda de premsa en el marc de la campanya per les eleccions del proper 21 de desembre.

A l’equador de la campanya, el PSC creu que la ciutadania de Catalunya “s’hi juga molt” en aquests comicis “atípics” i retreu al PP l’immobilisme i als partits independentistes, la irresponsabilitat, que va començar amb una “lectura inadequada” dels resultats electorals del 27 de setembre.

Els socialistes creuen que només el seu candidat, Miquel Iceta, serà capaç de retornar a la cohesió social que consideren que s’ha fracturat en els darrers mesos a Catalunya, amb una societat cada cop més polaritzada. Per al PSC, ara cal una “política pel progrés” i el progrés passa “per recuperar la cohesió social”.

Els socialistes vilafranquins han explicat que les retallades en despesa social des de l’etapa d’Artur Mas com a president de la Generalitat han suposat una disminució de recursos d’un 26%. I han afegit que aquestes retallades es tradueixen en llistes d’espera més llargues, fins i tot per a les visites amb el metge de capçalera, i el tancament d’Àrees Bàsiques de Salut, entre altres exemples.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: