Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La periodista Laia Altarriba ha presentat a Vilafranca el projecte de nou diari “Jornada”

Aquest dijous al Casal Popular de Vilafranca es presentava el projecte del nou diari generalista, d’esquerres i feminista “Jornada” que té previst sortir a principis de l’any que ve.

El projecte comptarà amb una edició diària , menys els dilluns, en paper als quioscos, i la seva basant digital. La

proposta és una cooperativa mixta sense ànim de lucre de sòcies i treballadores amb l’objectiu de ser un mitjà que no depengui dels grans poders financers i econòmics, sinó de la gent.

El projecte està impulsat per un grup de periodistes i persones de l’àmbit cultural i cooperatiu que han vist la necessitat de crear un nou mitjà de comunicació generalista i independent dels grans poders, que informi de l’actualitat dels territoris de parla catalana: Catalunya, País Valencià i Illes Balears.

També explicava que no existeix un gran inversor ni grans empreses còmplices que posin grans quantitats de diners. Com que és una cooperativa, necessita d’una base sòlida de socis i subscriptors.

Per començar calen 7.000  Subscripcions. Es pot fer soci des de 50 euros i subscriptor a partir dels 6 euros mensuals. Per aconseguir aquesta objectius està en marxa la campanya de subscripcions.

A Vilafranca, la presentació comptava també amb la intervenció del filòsof i musicòleg, Joan Cuscó Clarasó.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: