Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca lliura els diplomes de la 3a edició del programa Vilafranca Inclusió

Aquest dimarts al matí la sala d’actes de la Fassina acollia la cloenda del Programa Vilafranca Inclusió.

L’acte comptava amb la participació del tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Monfort, i el tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social, Ramon Zaballa, i el regidor Josep M Martí, que van ser els encarregats de lliurar els diplomes.

Joan Manel Montfort destacava que en la tercera edició del programa hi participaven 20 persones que van ser seleccionades entre un total de 90 entrevistes. El perfil és d’un usuari dels Serveis Socials valorant el compromís personal i familiar de formar-se i d’inserir-se laboralment i socialment.

És un programa en el que l’Ajuntament va ser pioner i que té molta rellevància.

L’Ajuntament de Vilafranca impulsa el programa en col·laboració amb la cooperativa social Entrem-hi i Caritas Diocesana i es desenvolupa per part de Nou Set.

Una de les beneficiàries del programa és la Sònia Sendra, que ha participat fent treballs de jardineria.

“Vilafranca Inclusió” persegueix capacitar professionalment els usuaris i apoderar-los personalment millorant la seva autoestima.

Catorze persones han realitzat treballs de rehabilitació d’habitatges amb finalitat social, sobretot a la casa Feliu de la rambla de Sant Francesc i sis han de jardineria per millorar l’entorn de la Vila, en el Camí del Vi i a la muntanya de Sant Jaume.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: