Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Fòrum Berger Balaguer és punt de recollida de joguines per a la Creu Roja

Un any més, Creu Roja Joventut engega la campanya solidària de recollida de joguines per a nens en situació de vulnerabilitat “La Joguina Solidària”.

La Fundació Pinnae es suma a aquesta campanya i posa a disposició dels ciutadans que vulguin col·laborar-hi l’espai cultural del Fòrum Berger Balaguer, ubicat a la Rambla Nostra Senyora de Vilafranca com a punt de recollida de joguines fins al 14 de desembre.

Les joguines es poden deixar en aquest espai en horari de dijous a dissabte de sis de la tarda a vuit del vespre i diumenges i festius de 12 a dues i de sis a vuit. Han de ser joguines noves i es recomana que s’escullin aquelles que potencien la imaginació i la creativitat, i que reflecteixin valors socials educatius i no bèl·lics, jocs cooperatius i col·lectius.

La campanya té per objectiu garantir, un any més, el dret dels infants al joc per això el lema és “Els seus drets en joc”, fent un joc de paraules que crida l’atenció sobre la vulneració d’un dels drets bàsics de la infància. Amb aquesta campanya, que es durà a terme a més de 400 municipis catalans, es preveu repartir joguines a més de 23.000 infants, així com sensibilitzar a la població sobre el valor educatiu del joc i la seva importància en el desenvolupament de la infància.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: