Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Daniel Jándula ha presentat a Vilafranca ‘Tener una vida’, una reflexió sobre la societat

Daniel Jándula ha presentat a Vilafranca ‘Tener una vida’, una reflexió sobre la societat

La presentació es va fer a la sala dels Trinitaris aquest passat dijous, en un acte organitzat per la editorial Candaya i la Llibreria l’Odissea.

“Tener una vida” explica com després d’anys instal·lat a l’apatia, el protagonista decideix marxar a l’altra punta del món amb l’esperança de dotar els seus dies d’un sentit que la rutina li ha negat sempre. En llevar-se el dia que ha de marxar, descobreix que ha perdut el vol i que l’avió que havia d’agafar ha desaparegut al mar sense deixar rastre.
Daniel Jándula comenta que és una reflexió sobre la vida. Una història d’un home i un forat, que vol ser també una metàfora de la societat contemporània.
Jándula és un escriptor malagueny arrelat al Penedès, i en aquesta presentació es va fer acompanyar de dos professor vilafranquins. El físic Rafa Agustín i la matemàtica Conchi Hito, que a més de grans lectors i molt amics d’en Daniel. La formació científica dels presentadors ajudarà els lectors a entendre algunes de les claus d’una novel·la, on la reflexió científica té molta importància.
Ambdós van iniciar la presentació explicant les seves sensacions després d’haver-se llegit el llibre i comentar-les amb el mateix autor, davant del públic que es va acostar a la sala dels Trinitaris per compartir aquesta presentació amb Daniel Jándula.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: