Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Casa d’Oficis La Mainada II ofereix formació i feina a una desena de joves de l’Espirall

Aquests dies, La Casa d’Oficis La Mainada en l’especialitat d’educació, dinamització d’activitats de lleure infantil i juvenil i monitoratge de menjador afronta la seva recta final.

Durant els darrers mesos, nou joves de l’Espirall s’han estat formant i treballant per les escoles i llars municipals d’infants del barri. Ara s’obre una nova convocatòria en el marc del 8è Pla Especial de Foment de l’Ocupació a l’Espirall adreçada a joves d’entre 18 i 24 anys, residents al barri, amb el graduat en ESO i en situació d’atur. Un curs que començarà a finals d’aquest mes.

La formadora de la Casa d’Oficis La Mainada Sabina Cassà explica com s’organitza el curs, que és un programa formatiu d’un any, amb sis mesos de beca formativa i sis mesos en què els alumnes passen a estar contractats per l’Ajuntament de Vilafranca.

Entre les participants a la Casa d’Oficis La Mainada I hi ha la Youssra El Amarti, que explicava la seva experiència.

També la Sonia Garcia explicava la tasca que ha fet durant la segona fase de la Casa d’Oficis i feia un balanç molt positiu de l’experiència.

A banda de la convocatòria per participar a la Casa d’Oficis La Mainada II, també hi ha la possibilitat de participar en un curs d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials. Aquest curs es farà de gener a juliol i està adreçat a persones residents al barri de l’Espirall, en situació d’atur i amb graduat en ESO, cicle formatiu de grau mig o equivalent.

Per als dos cursos es pot demanar informació al Servei d’Ocupació i Formació, al telèfon 93 817 19 95.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: