Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Respon.cat premien l’Alt Penedès i Cafès Novell

L’Alt Penedès, com a territori socialment responsable, i Cafès Novell, per la seva trajectòria en responsabilitat social empresarial, reben el premi Respon.cat.

Sis organitzacions, una persona i un territori han estat reconeguts per les seves bones pràctiques i la seva trajectòria en matèria de Responsabilitat Social Empresarial en l’acte de lliurament de Premis Respon.cat, en la tercera edició d’aquests reconeixements de referència a Catalunya. Cent-cinquanta persones es van congregar aquest dimecres a la tarda a la casa Llotja de Mar de Barcelona per assistir a l’acte de lliurament dels premis, organitzats per l’associació empresarial Respon.cat. Entre els premiats hi ha hagut una destaca presència del Penedès. La comarca de l’Alt Penedès ha rebut el premi Respon.cat al territori socialment responsable pel seu esforç en fer dels valors de la Responsabilitat Social Empresarial un factor de la identitat local.

La directora de la Fundació Pro Penedès, Gemma Sivill, recollia el premi de mans del president de la Cambra de Comerç de Barcelona Miquel Valls.

Els Premis Respon.cat també han posat en valor la trajectòria socialment responsable de l’empresa vilafranquina Cafès Novell.

En nom de l’empresa, el seu codirector general Ramon Novell agraïa el reconeixement i explicava que els valors de responsabilitat social i empresarial estan molt arrelats en tots els treballadors de l’organització.

Entre els altres premiats, en aquesta tercera edició, els Premis Respon.cat han reconegut per primer cop un organisme públic per les bones pràctiques en reforma horària. El jurat va decidir atorgar aquest reconeixement al Parlament de Catalunya per com està aplicant aquest compromís en la seva organització interna, a banda dels esforços per impulsar aquesta reforma des de l’àmbit legislatiu amb consens polític.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: