Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una performance a la Plaça Jaume I permet veure la creació de les etiquetes dels vins Cultivare

Els ballarins i coreògrafs Olga Álvarez i Joan Palau es movien sobre un tatami cobert d’etiquetes per “dibuixar-les” amb els seus cossos tacats de pintura.

En el marc del Most, aquest dijous a la tarda va tenir lloc a la plaça Jaume I una performance que unia els conceptes del vi, la pintura, la dansa i la música. Com ja es va fer en l’anyada anterior, la performance tenia per objectiu la creació de les etiquetes de la nova anyada dels vins Cultivare, de Domènech i Vidal. Els ballarins i coreògrafs Olga Álvarez i Joan Palau es movien sobre un tatami cobert d’etiquetes per dibuixar-les amb els seus cossos tacats de pintura.

Els vins Cultivare són una mescla de varietats autòctones del Penedès, amb una elaboració cuidada, sofisticada i limitada, i amb una història peculiar al darrere: que cada etiqueta és única.
El disseny de les etiquetes de Cultivare ha guanyat un Premi Laus de plata 2016 i el premi al millor treball promocional dins la secció Collita del Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: