Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte es va celebrar la primera edició de “L’Espectacle: Vins Negres Penedès” al Palau Baltà

“L’Espectacle: Vins Negres Penedès” ha estat el primer acte de tast dedicat exclusivament als vins negres Penedès maridats amb gastronomia i dansa.

L’esdeveniment, organitzat pel restaurant El Gat Blau amb la col·laboració de la DO Penedès, va permetre als assistents gaudir de 19 vins negres d’alta gamma de 13 cellers participants en un indret històric de Vilafranca. El Palau Baltà es va acompanyar d’una ambientació medieval, tot recordant les antigues abadies on s’elaborava el vi. Segons els organitzadors, les expectatives d’assistència es van complir totalment. El director de la DO Penedès, Francesc Olivella, assenyalava que la bona acollida de la primera edició fa pensar ja en la segona i també en exportar l’experiència a Barcelona. El tast de vins s’acompanyava amb diferents propostes gastronòmiques de El Gat Blau i la formatgeria Xerigots, i l’espectacle de dansa de la ballarina i professora de l’escola Gimdans, Sandra Ferré. En duet o solo, les coreografies van explicar els diferents processos vitivinícoles, des del naixement del cep fins a la degustació del vi a la copa. Les espelmes mostraven el camí als assistents per a descobrir els 13 cellers participants a l’acte. Un recorregut pels vins negres Penedès d’alta gamma. Per a maridar les 19 referències vinícoles, el restaurant El Gat Blau va elaborar diverses propostes gastronòmiques amb productes locals dins de l’anomenada Cuina del Vi. La formatgeria Xerigots també hi va presentar una selecció de formatges.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: