Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest cap de setmana se celebra la 5a edició de L’Espectacle: Vins Negres Penedès

Aquest cap de setmana se celebra la 5a edició de L’Espectacle: Vins Negres Penedès

Enguany hi participen 11 dels principals cellers de la DO Penedès, que oferiran una selecció de 20 vins negres.

Aquestes referències es podran maridar amb una selecció de propostes gastronòmiques ideades pel restaurant vilafranquí El Gat Blau, organitzador de l’acte amb la col·laboració de la DO Penedès. Des del seu inici a les set de la tarda i fins a dos quarts d’onze de la nit els assistents podran tastar totes les referències vinícoles presents i amb l’accés s’hi inclouran tres degustacions gastronòmiques. Les entrades es poden comprar anticipadament al restaurant El Gat Blau a un preu de 20€ o el mateix dissabte al Claustre dels Trinitaris.
L’Espectacle: Vins Negres Penedès és una manera de conèixer la realitat vitivinícola del Penedès, ja que són les mateixos elaboradors els que serveixen els vins als assistents i així es pot conèixer de primera mà quines característiques té el vi i com ha estat elaborat.
Durant la vetllada s’oferirà un espectacle de dansa a càrrec de les ballarines de +Gimdans, Sandra Ferré i Alba Tort, que ha creat una coreografia especialment per a aquesta ocasió. L’esdeveniment també comptarà amb l’ambientació musical de la DJ Marian.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: