Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la campanya de Nadal del comerç de Vilafranca amb la inauguració de la pista de gel

Divendres es donarà el tret de sortida de la campanya de Nadal, un any més amb la pista de gel com a principal reclam i proposant al comerç tancar a les 7 de la tarda els dies 24 i 31 de desembre.

L’encesa dels llums de Nadal i la inauguració de la pista de gel, amb música en directe del DJ Edmondsski i el vocalista Ian Garcia, donaran el tret de sortida a la campanya de Nadal del comerç de Vilafranca, divendres a la tarda. La pista de gel, que tindrà les dimensions habituals, comptarà enguany amb un avet de tres metres d’alçada guarnit amb motius nadalencs al centre. Aquest avet de grans proporcions guardarà la mateixa línia estètica que els avets que hi haurà a la porta de les 210 botigues que s’han sumat a la campanya per garantir la il·luminació dels carrers. Marta Vivas, Centre Vila.
Les botigues associades a Centre Vila volen contribuir a donar una imatge de conjunt per reforçar la idea del centre comercial a cel obert.
Dins de la campanya de Nadal, el dissabte 16 a la tarda es podran visitar els quadres del Pessebre Vivent de les Gunyoles, ubicats en diferents punts del nucli històric de Vilafranca. Des de les 5 de la tarda fins a les 8 del vespre els actors interpretaran diferents fragments del Pessebre Vivent.
Enguany, els comerciants associats a Centre Vila participaran amb la Fundació l’Espiga i amb l’associació Ampert de lluita contra el càncer. El dia 22 de desembre, un grup d’alumnes i educadors de l’Espiga tindran parada de petits objectes de regal a la pista de gel, en horari de tarda.
I el dia 30 de desembre, tots els patinadors podran col·laborar amb l’associació Ampert aportant 1 euro més a l’hora de pagar l’entrada a la pista.
La campanya de Nadal d’enguany contempla els dies 6, 8, 10, 17, 24 i 31 de desembre com a festius de lliure obertura. Enguany des de Centre Vila, com explica Fèlix Hill, es proposa els dies 24 i 31 de desembre com un dia especial d’horari europeu, mantenir la botiga oberta al migdia i tancar a les 7 de la tarda.
El dia 7 de gener també serà un dia de lliure obertura coincidint amb l’inici de les rebaixes d’hivern.
El dia 28 de desembre, la rambla de Sant Francesc s’omplirà d’inflables en el mateix horari de la pista de gel per animar les festes als més petits amb activitats lúdiques i d’entreteniment.
L’any passat més de 14.000 patinadors van passar per la pista de gel de Vilafranca durant la campanya de Nadal. L’afluència de grups d’escoles, entitats i institucions de tota la comarca va tornar a ser un èxit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: