Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en Comú proposa que es recuperi aquest mes el Ple suspès del mes de setembre

El regidor portaveu del grup municipal de VeC, Ramon Arnabat, ha valorat la situació polític del moment que viu Catalunya en el transcurs del programa Contrapunt a Ràdio Vilafranca i Penedès TV.

Ha lamentat la postura del govern espanyol i el discurs del rei, però manté l’esperança que es pugui arribar a prendre una decisió que acosti les postures.

En relació a la política municipal ha explicat que davant la consulta de l’alcalde per suspendre el Ple la setmana passada la seva opinió era de mantenir el Ple, però respectant la decisió que prengués Pere Regull. Un cop passat, i esperant que la tensió política es vagi esvaint, consideren que aquest mes d’octubre s’hauria de recuperar el Ple de setembre.

Arnabat recorda que a l’octubre el Ple d’ordenances ja tindrà molt protagonisme i per això voldria que abans es convoqués un altre ple per poder debatre els temes pendents del setembre. Entre d’altres dues mocions de VeC. Una perquè l’ajuntament estudiï la possibilitat de posar un impost a les grans companyies per l’ocupació d’espai públic.

L’altra moció pendent de debat de VeC és perquè l’ajuntament es posicioni a favor del sistema públic de pensions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: