Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital i els dos CAP de Vilafranca secunden l’aturada, garantint els serveis mínims

Els tres centres sanitaris vilafranquins s’han sumat a l’aturada general convocada aquest dimarts com a resposta a la greu vulneració de drets i llibertats viscuda aquest 1-O.

El Director de Recursos Humans de l’Hospital, Emili Llobet, aprofitava els nostres micròfons per expressar la seva indignació i la dels professionals sanitaris per la violència emprada per les forces de seguretat i l’elevat nombre de ferits.

Als dos ambulatoris la vaga ha estat “molt secundada” segons la direcció de l’Equip d’Atenció Primària i es garanteixen els serveis mínims, que consisteixen en el 30% de la plantilla per torn.

La “normalitat” ha estat la tònica dominant al llarg del matí i segons la direcció, els usuaris que tenien visita o proves programades i han acudit als dos centres se’ls ha informat i han estat “comprensius”.

A l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, la direcció xifra el seguiment de l’aturada en un 85% al torn del matí. Aquesta passada nit, s’han complert els serveis mínims, com explica el Director de Recursos Humans, Emili Llobet.

Representants del comitè d’empresa i la direcció havien acordat uns serveis mínims que garanteixen la totalitat de personal a Urgències i a Parts, l’activitat quirúrgica urgent i oncològica, un professional de cada especialitat de guàrdia i l’activitat de l’Hospital de Dia. Les Consultes Externes no treballen, a excepció d’algun metge.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: