Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CDR de l’Alt Penedès manté les mobilitzacions i assemblees cada dia Vilafranca.

La plaça de la Vila és el punt de trobada dels membres del Comitè de Defensa del Referèndum que mantenen la seva mobilització per assolir que els resultats de l’1 d’octubre es facin realitat.

Els comitès es van constituir a molts municipis catalans els dies previs a la celebració del referèndum per organitzar la societat per la defensa dels col·legis electorals i les urnes. Però desprès de l’1 d’octubre, i de la manera que s’han anat succeint els esdeveniments els comitès s’han mantingut actius.

A Vilafranca es continuen reunint en assemblea cada vespre a la plaça de la Vila.

El comitè funciona de manera assembleària i al vespre decideix les accions que vol dur a terme. Per exemple divendres passat muntaven una taula de distribució de cartells davant mateix de la Capella de Sant Joan, just sota una pancarta que hi ha penjada a la reixa que diu “Cuixar i Sànchez, us volem a casa!”.

El CDR manté també aquesta setmana les convocatòries de mobilització.

Divendres passat informaven de la reclamació de llibertat dels presos polítics, de la reclamació de respecte al resultat del referèndum. També anunciaven la venda de tiquets pels autocars que sortien de Vilafranca dissabte per participar a la manifestació de Barcelona. Finalment es van distribuir equips de gent per fer una enganxada de cartells i per fer una cassolada pels carrers de la vila.

 

CDR

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: