Dijous, 21 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CDR de Sant Cugat Sesgarrigues organitza aquest diumenge una campanya de donació de sang

L’activitat arriba en un moment d’extrema necessitat pels bancs de sang que, en època d’estiu, veuen disminuïdes les seves reserves de sang i, per tant, demanen la col·laboració de tots i totes.

La campanya sorgeix de la proposta que van rebre fa un temps amb la finalitat de fer més visible els CDR’s. Amb la necessitat de dur a terme accions de grup de caràcter local o territorial, la direcció va explorar diverses possibilitats, però el caire solidari de les donacions de sang va decantar la balança.

El membre del CDR Sant Cugat, Daniel Mata, explicava que un cop decidits, es van posar en contacte amb el banc de sang i teixits, que van posar totes les facilitats possibles per organitzar una jornada així. Es tracta d’un dia marcat pel seu caràcter solidari, que vol anar més enllà de les reivindicacions habituals dels CDR, creant un sentiment de germanor i animant a tots els veïns de Sant Cugat a col·laborar amb la iniciativa.

Així doncs, el banc de sang i teixits s’instal·larà a Sant Cugat Sesgarrigues aquest diumenge, al ‘Pati 1 d’octubre’, lloc on es podran fer les donacions. A banda de les donacions de sang, els organitzadors també oferiran activitats amb nens i, per cloure, tindrà lloc un vermut popular obert a tothom, gràcies a les aportacions del col·laboradors del mateix poble i rodalies.

Els organitzadors tenen previst que donin sang unes 60 persones del poble, desconeixen si s’afegirà algú més però estan oberts a que ho col·labori tothom que vulgui. Mata, destaca que «el banc de sang està a mínims» i l’estiu és l’època que les donacions «baixen més». Per tant, cal donar suport a iniciatives d’aquest tipus.

Els actes tindran lloc diumenge a partir de les 10 del matí fins les 2 del migdia, amb activitats per nens i joves i un vermut popular.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada
21:00
Un dia de rock
Programa de rock

Penedès Televisió

20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Esport comarcal
Hoquei. Noia - Palafrugell
21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: