Dilluns, 18 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’esquerra independentista convoca una manifestació de suport als membres del CDR empresonats

La concentració, a la plaça e la Vila de Vilafranca, volia mostrar també el rebuig al que consideren accions repressives de l’estat contra el moviment independentista..

Després que dijous a la tarda es conegués que l’Audiència Nacional decretava l’ingrés a presó de les 7 persones detingudes dilluns per la Guàrdia Civil acusades de terrorisme, es va convocar per el mateix dijous una concentració amb la voluntat de mostrar el suport i la solidaritat cap a aquestes persones.

Gisela Roca i Clara Sant, des de la Xarxa Antirepresiva de l’Alt Penedès, comentaven que des de dilluns amb les detencions arbitràries que es van produir fins dijous amb l’ingrés a presó, la setmana havia estat molt complicada. Remarcaven que ara, més que mai, cal mobilitzar-se davant el que qualificaven d’accions repressives de l’estat espanyol.

La concentració es va iniciar a 2/4 de 9 del vespre, a la plaça de la Vila, sota el lema ‘La repressió no ens atura. Llibertat preses polítiques’. Amb una bona resposta de persones es va donar lectura a un manifest on es mostrava el suport a les persones detingudes i es qüestiona la seva detenció, incomunicació i trasllat a Madrid abans de ser empresonats acusats de pertinença agrup terrorista.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
Poemes pel Penedès
Poemes musicats i interpretats per Paton Soler
11:00
Vijazz
Archie Sheep Quartet

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: