Dijous, 17 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El CDR de Vilafranca ha denunciat irregularitats en la gestió de la seva caixa de resistència

Ho ha comunicat a través del seu compte de twitter.

El Comitè de Defensa de la República ha fet públic un comunicat en què afirma que les aportacions “custodiades per la persona responsable, la Núria, no han estat retornades en la seva totalitat”. El CDR apunta que l’assemblea ha creat una comissió pel retorn immediat de la caixa, vetllant així per totes les aportacions fetes durant tots aquests mesos per les veïnes i veïns de la vila. També ha creat una comissió gestora, per evitar que torni a passar una situació similar. També s’explica que a finals de novembre s’havia recuperat el 53% i que treballaran per recuperar el 100% de la caixa de resistència. Fins nou avis no es realitzarà cap recollida de fons econòmic. També expressen que “la Núria ja no forma part del CDR, i per tant, qualsevol aportació econòmica a la caixa, no s’ha de fer mitjançant aquesta persona”.

 

 

CDR

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

22:30
Carrers de Vilafranca
Carrer de Santa Clara
22:45
El reportatge
Santa Llúcia, la festa de la modista
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: