Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CDR de Vilafranca ha denunciat irregularitats en la gestió de la seva caixa de resistència

Ho ha comunicat a través del seu compte de twitter.

El Comitè de Defensa de la República ha fet públic un comunicat en què afirma que les aportacions “custodiades per la persona responsable, la Núria, no han estat retornades en la seva totalitat”. El CDR apunta que l’assemblea ha creat una comissió pel retorn immediat de la caixa, vetllant així per totes les aportacions fetes durant tots aquests mesos per les veïnes i veïns de la vila. També ha creat una comissió gestora, per evitar que torni a passar una situació similar. També s’explica que a finals de novembre s’havia recuperat el 53% i que treballaran per recuperar el 100% de la caixa de resistència. Fins nou avis no es realitzarà cap recollida de fons econòmic. També expressen que “la Núria ja no forma part del CDR, i per tant, qualsevol aportació econòmica a la caixa, no s’ha de fer mitjançant aquesta persona”.

 

 

CDR

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: