Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El PSC organitza a Vilafranca una xerrada sobre “El Federalisme, una perspectiva real”

El PSC organitza a Vilafranca una xerrada sobre “El Federalisme, una perspectiva real”

La xerrada es farà dilluns 25 de setembre a 2/4 de 8 del vespre a l’Escorxador, i vol explicar la proposta federal com a solució a l’encaix entre Catalunya i Espanya

El PSC de Vilafranca conjuntament amb els Federalistes d’Esquerres, han organitzat la xerrada que oferirà el catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Barcelona, Xavier Arbós.
La intenció d’aquest acte és difondre i posar de manifest el federalisme com a una solució real a l’encaix de Catalunya i Espanya. Arbós donarà arguments clars, específics i realistes de com el federalisme és la millor solució a les aspiracions d’un catalanisme social.
Xavier Arbós és defensor de l’aposta per una tercera via, davant “l’immobilisme dels governs de l’Estat i de la Generalitat”. És una de les catorze persones del comitè d’experts format pel PSOE per tal d’assessorar en matèria de reforma de la Constitució. Ha col·laborat en un estudi sobre federalisme elaborat per la Fundació Campalans del PSC, el qual va servir com a base de la “Declaració de Granada” del PSOE. És col·laborador i articulista de diversos diaris i revistes com la Vanguardia i el País.
L’acte tindrà lloc el proper dilluns, 25 de setembre, a 2/4 de 8 del vespre a l’Escorxador de Vilafranca i està obert a tothom.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

02:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
03:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: