Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PDeCAT de Sant Martí Sarroca lamenta la manca de tarannà democràtic de l’equip de govern

El PDeCAT ha fet un comunicat de resposta a les queixes del govern explicant que des de CiU bloquegen l’acció de l’Ajuntament de Sant Martí.

Recorden que el primer principi de la Democràcia és la força dels vots i la correlació política de majories i minories. L’actual equip de govern,  governa en minoria i això l’obliga a cercar suports en altres grups polítics, presents en el consistori per poder tirar endavant la seva acció de govern. Per poder fer això, s’ha de crear un clima de diàleg i consens i aquest clima no es construeix sobre la base de menysprear la gent que no pensa com ells.

Tampoc es construeix desqualificant i faltant al respecte a persones amb noms i cognoms elegides pels Martinencs. Malgrat aquest comportament, des del grup de CiU, diuen estar disposats a seure per intentar arribar a acords pel bé de Sant Martí. En relació al que diuen des del govern que els boicotegen els projectes de FEDER i de l’Escola de Música, demanant la mediació del Consell Comarcal , des del PDeCAT volen aclarir que quan aquests temes es van tractar en el plenari, van demanar que quedessin sobre la taula per poder-ne parlar amb tranquil·litat. El govern es van negar i ho van posar a votació. CiU es van abstenir i va demanar una reunió amb els tècnics redactors del projecte de la segona fase del Castell i que es creés una comissió informativa setmanal prèvia a la comissió de govern. Segons el PDeCAT la resposta va ser la roda de premsa de la setmana passada, en la que intenten transferir la seva responsabilitat i manca de tarannà democràtic a institucions alienes a l’Ajuntament. El comunicat acaba dient que si les seves sol·licituds són ateses, a aquests projectes els donarien el seu suport.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: