Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Empresaris de diversos sectors han participat en un taller per incorporar la innovació

La Sala inCompany de l’Enològica acollia aquest dimecres un taller combinat de dues metodologies anomenades Lego Serious Play i Design Thinking.

Una trentena d’empresaris de diversos sectors participaven en aquesta proposta conduïda per professionals de l’empresa Climb21 amb l’objectiu d’incorporar la innovació dins la seva metodologia de treball.
El coach i facilitador de Lego Serious Play i Design Thinking Ramon Solà explicava que el taller serveix per constatar que les respostes a les necessitats d’un negoci estan sempre en les persones.

Amb un taller com aquest, els participants aprenen tècniques per dissenyar productes, serveis i models de negoci, sempre amb la mirada centrada en el client o usuari. També s’identifiquen oportunitats, alternatives o possibles models de negoci futur, imaginen l’experiència d’usuari per identificar-s’hi i aprenen a resoldre problemes i reptes de forma “col·laborativa i empàtica”.
Solà reconeix que els participants solen entrar al taller escèptics però destaca que en surten contents per tot el que han après.

L’activitat estava organitzada per l’Agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, ACCIÓ, amb el suport del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: