Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal se suma al suport a les institucions catalanes i el dret a decidir

Aquests dies, en tots els actes que s’organitzen des de les entitats que formen part del Consell de l’Associacionisme Cultural de Catalunya, es llegirà un manifest que es va redactar de forma conjunta

Aquesta setmana, per exemple, el gerent de la societat La Principal el Casal de Vilafranca, Salvador Casals, en feia lectura abans de l’acte que havien organitzat per parlar de l’òpera al Liceu.
Casals va explicar què el manifest ha estat aprovat per més de 30 federacions de Cultura Popular de Catalunya, i representa més de 500.000 persones. S’ha redactat en suport i defensa dels drets i llibertats i l’autogovern de Catalunya.
En el text es mostra el total compromís d’aquestes entitats de la Cultual Popular en la defensa de les llibertats democràtiques davant dels atacs a aquestes i als drets civils que està fent l’estat espanyol per impedir la celebració del referèndum del proper 1 d’octubre. També s’expressa el ple suport a les institucions de Catalunya i a les seves decisions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: