Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona edició del VAAC acull 11 obres en 6 espais comercials sense activitat de Vilafranca

Des del 24 de febrer i fins l’1 de maig es podrà visitar en diferents aparadors del centre de Vilafranca aquesta exposició d’art contemporani. Els divendres hi haurà també visites guiades.

El terrat del Casal La Principal va acollir dimecres al migdia la presentació de la segona edició del Vilafranca Aparador d’Art Contemporani, el VAAC, que arriba aquest 2023 amb algunes novetats.

Com va explicar Salvador Casals, gerent del Casal, es manté l’objectiu inicial comú amb l’Ajuntament de donar visibilitat a espais comercial sense activitat al centre de Vilafranca exposant-hi obres d’art contemporani.

Entre el 24 de febrer i el 1 de maig tot passejant per el centre es podran veure diferents propostes artístiques en els aparadors acompanyades de vins de cellers emergents. Però també s’han organitzat visites guiades els divendres a 2/4 de 9 del vespre.

Així es podran veure obres de 9 artistes amb una trajectòria ja consolidada, però també hi haurà 2 joves artistes penedesencs. Per fer la tria dels artistes s’ha comptat amb la col·laboració de la Galeria Palma XII.

El primer dia del VAAC, el 24 de febrer, s’ha organitzat una festa d’inauguració al vestíbul del Casal a 2/4 de 8 del vespre que finalitzarà amb una primera visita guiada als aparadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: