Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tot i la percepció de menys visitants, l’organització fa un bon balanç de les Fires 2023

Les Fires del 2023 s’han vist afectades pels ruixats intermitents que han caigut al llarg del cap de setmana, i que poden haver fet que menys gent s’animés a baixar fins el recinte firal.

Han estat tres dies intensos, des de divendres al matí quan es feia la inauguració, d’activitat al recinte firal de Vilafranca en unes Fires de Maig que s’han vist afectades per el canvi de temps d’aquest cap de setmana. La sensació diumenge era que hi havia hagut menys visitants que altres anys, tot i que com comentava el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament Joan Manel Montfort, en el cas dels cotxes se n’havien venut més que l’any passat.

De fet, entre els representants dels concessionaris hi havia la percepció també que el nombre de visitants a la fira era menor; però que havien acabat tancant més vendes ja que els qui s’hi acostaven hi anaven per comprar.

Entre els paradistes del mercat d’artesans que hi havia a l’entrada del recinte firal, les sensacions no eren tant positives. Coincidien la majoria en que el nombre de visitants era menor que altres anys, i que no tenien cap interès per el que ells ofereixen.

Al matí la percepció era que encara hi havia menys gent passejant, i Jordi Massó que també mostrava el seu treball en aquest mercat d’artesans, refermava que la gent passeja molt, però compra molt poc.

Els qui també van partir les inclemències del temps aquest passat cap de setmana eren els qui tenien el seu stand a l’exterior dels pavellons, com per exemple la Societat la Principal el Casal, que oferia un any més l’espai ‘Jugafira’. El gerent del Casal, Salvador Casals, no en feia però una valoració del tot negativa ja que recordava que ells han anat pujant participants en els darrers anys.

Un altre dels al·licients de les Fires era l’espai Demo, que un any més va servir per que alguns dels expositors poguessin fer-hi presentacions de productes i projectes.

Com sempre, en el marc de les Fires es va fer també el diumenge a darrera hora el sorteig entre les persones que van formalitzar la compra d’un vehicle d’un val de 3.000€, que va ser per Victoria Korkozka de Calafell. També es va fer el sorteig entre els qui van realitzar compres al sector de llar i serveis, en aquest cas un val de 1.000€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: