Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

70 tractors surten de Vilafranca dins la “marxa pagesa per la democràcia i la llibertat”

A Vilafranca, una setantena de tractors s’han concentrat a les vuit del matí a l’aparcament de terra del costat de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

Els sindicats Unió de Pagesos, Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya han convocat els tractoristes a diversos punts de Catalunya per participar a la “marxa pagesa per la democràcia i la llibertat”. A Vilafranca, una setantena de tractors s’han concentrat a les vuit del matí a l’aparcament de terra del costat de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

Els tractors sortien de Vilafranca a un quart i cinc minuts de nou del matí i enfilaven l’Avinguda de la Pelegrina cap a la Nacional 340. Pel camí, altres tractoristes s’havien d’unir a la marxa, de manera que els organitzadors preveien la participació d’uns 200 tractors de l’Alt Penedès.

La marxa pagesa que sortia de l’Alt Penedès s’ha trobat amb altres columnes provinents de l’Anoia i el Baix Llobregat a Sant Boi de Llobregat.

D’allà, els tractors anaven cap a la Gran Via fins al carrer Girona per acabar al carrer Mallorca de Barcelona, davant la seu de la Subdelegació del Govern.

Comentaris

  1. Rosa Maria Bisbal Rius

    Ja que les seus se’n van de Catalunya, jo no voldria sols suar la cansalada, gestioneu vosaltres mateixos els vostres productes i no accepteu intermediaris ni inversors que no estiguin d’acord amb vosaltres, ja en trobareu, i si el govern espanyol es posa ferruc, no els serviu! Indesinenter Salvador Espriu, si no l’heu llegit cal llegir-lo amics!

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: