Dimecres, 19 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Ple inicia l’expedient de delimitació de Sant Martí Sarroca amb els municipis limítrofs

El Ple inicia l’expedient de delimitació de Sant Martí Sarroca amb els municipis limítrofs

En el ple no es van aprovar algunes propostes d’acords amb altres administracions que necessitaven majoria absoluta, com un amb el Consell Comarcal per rebre subvenció per restaurar el castell.

El Ple de l’Ajuntament de Sant Martí ha aprovat, en la sessió ordinària celebrada el 27 de juliol, iniciar l’expedient de delimitació del municipi amb els municipis limítrofs, per a l’elaboració del mapa municipal de Catalunya, sota la responsabilitat de la Comissió de Delimitació Territorial de Catalunya. No han estat aprovats però, tres acords amb altres administracions que requereixen la majoria absoluta del ple, a causa de l’abstenció en les seves votacions dels regidors del grup de CiU i del regidor no adscrit, Manel Romanos.
Es tracta dels convenis amb el Consell Comarcal per a rebre la subvenció del fons FEDER, de més de 100.000 euros, per a la fase de restauració i el projecte museogràfic del Castell i per a rebre la subvenció per a l’establiment de l’Escola de Música al municipi durant el curs 2016-2017, així com l’adhesió al Consorci Local Localret.
Segons el regidor de CiU, Ramon Carbó, no s’han votat favorablement aquests punts perquè cal buscar acords d’abast més ampli i
establir com han de funcionar les relacions polítiques d’aquest Ajuntament.
El govern ha lamentat que la posició de CiU hagi fet que no s’aprovin temes importants com el conveni amb el Consell Comarcal, segons el qual l’Ajuntament obté més de 100.000 euros del fons FEDER per a la restauració i el projecte museístic del Conjunt Monumental del municipi.
Sí que han estat aprovades, per unanimitat, les festes locals del municipi per l’any 2018, que seran per Sant Martí Sarroca, el 16 de juliol i 12 de novembre; per La Bleda, el 2 de juliol i 12 de novembre i per la Rovira Roja, el 6 d’agost i 12 de novembre.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
06:30
Tot jazz
Louis Armstrong i les cobles-orquestra-jazz
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: