Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El passatger del cotxe que es va saltar un control dels Mossos era un jove de Vilafranca

El noi va morir ahir a la tarda després que un cotxe se saltés un control antiterrorista dels Mossos d’Esquadra i atropellés una agent.

Es tracta del jove vilafranquí Pau Pérez, i segons apunten fonts policials no va ser víctima dels trets de la policia, sinó d’un misteriós apunyalament que ara també s’investiga, de manera independent del cas de l’atemptat de la Rambla.

Els fets es van produir cap a les sis de la tarda. Un Ford Focus no va fer cas del dispositiu muntat a la sortida de Barcelona per la Diagonal i es va escapar envestint una policia i li va trencar un turmell.

Els agents van perseguir el conductor i li van disparar alguns trets, però no el van poder aturar. Quan van arribar al vehicle, a l’altura de l’edifici Walden, al terme municipal de Sant Just Desvern, van trobar el jove  amb ferides mortals d’arma blanca al seient del darrere. Tot fa pensar que el conductor va fugir a peu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: