Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Implicació de les noves incorporacions al FC Vilafranca

La presentació de la nova plantilla per la temporada 2017-2018 del futbol club Vilafranca va mostrar la implicació de les incorporacions en el nou projecte esportiu de l’equip d’Ivan Moreno.

Mentre ahir escoltàvem les declaracions dels president, director esportiu i entrenador per aquesta nova temporada, avui escoltem a alguns dels que han de ser els nous líders d’aquest equip que presenta, de moment, fins a 11 cares noves i que compta amb gent tant experimentada com Kike Tortosa o Abel Rita.

Aquests dos jugadors han aterrat a Vilafranca amb moltes ganes, després de passar un últim any en els seus respectius equips que ells mateixos reconeixen com a nefast.

Una altra de les posicions importants en l’organigrama esportiu és la porteria on curiosament els dos porters són dos nous fitxatges. Èric Alcaraz i Gonzo hauran de treballar de valent per demostrar al míster qui es mereix la titularitat durant la temporada. En el primer partit de Copa Catalunya, va tocar-li el torn a Èric Alcaraz, però en pretemporada, aquesta titularitat és purament anecdòtica.

Abans d’acabar la presentació, volíem saber com havia començat aquesta pretemporada i com veia els nous reforços l’estrella del degà penedesenc, Víctor Oribe. A manca encara de saber qui seran els capitans de la nova temporada, el mitjapunta vilafranquí valorava positivament les noves incorporacions.

Com a dada curiosa, durant la presentació van demanar a diferents jugadors quina creien que seria la seva xifra de gols a final de temporada. I es van mullar, pronosticant fins a números de dos xifres per cada golejador. Un dels que es va mullar, va ser Ramon Sardà, davanter sub23 provinent del Vilaseca i que has igut la darrera incorporació a l’equip vilafranquí.
La propera cita dels vilafranquins serà en la segona ronda de Copa Catalunya on s’enfrontaran a l’Europa aquest mateix dissabte a les set de la tarda a l’Estadi Nou Cerdenya de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: