Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club Patí Sant Ramon presenta els seus 14 equips d’hoquei patins per la temporada 2023/24

Sergi Punset és el nou coordinador esportiu de l’entitat, que a partir d’ara estarà presidida per Bernat Gutiérrez.

L’inici de la tardor és sinònim del retorn de les competicions d’hoquei patins i, per tant, és el moment en què els clubs presenten en societat els seus equips per la nova temporada. És el cas del Sant Ramon, que aquest diumenge realitzava la tradicional desfilada de tots els seus equips a la Poliesportiva.

L’entitat col·legial encara una temporada molt estimulant, amb diferents fronts oberts. Un exemple és l’entrada d’una nova junta directiva. Fa uns mesos, l’anterior president, Pere Catasús, ja va deixar clara la seva voluntat de fer un pas al costat. El seu successor, Bernat Gutiérrez assumeix el càrrec amb ambició i ganes de seguir fent creixer el club, amb els valors de sempre.

Per la nova temporada el club presenta un total de 14 equips de totes les categories, des d’escoleta fins al sènior de Primera Catalana. Respecte l’any passat, l’entitat compta amb un equip menys, després de la desaparició d’un juvenil.

També hi haurà nou inquil·lí a la parcel·la esportiva. Sergi Punset agafa les regnes de la coordinació esportiva del club, que recentment ostentava Litus Martínez. Martínez es centrarà en entrenar els benjamins i seguirà amb el sènior de Primera Catalana, que viurà la segona temporada consecutiva a la categoria. Després de salvar-se amb escreix el curs passat, la idea és començar a mirar amunt.

La jornada de presentació dels equips del Sant Ramon va culminar amb el duel de la segona jornada de Primera Catalana davant el Noia, amb derrota vilafranquina per 5-6. En la primera jornada, el Sant Ramon perdia per 4-1 a la pista del Juneda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: