Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La imponent veu de Dianne Reeves tanca un Vijazz marcat per la varietat de les propostes

Dianne Reeves, una de les millors vocalistes del jazz internacional i guanyadora de cinc premis Grammy, tancava aquest diumenge com a cap de cartell del festival l’onzena edició del Vijazz Penedès.

Reeves també acomiadava a Vilafranca la seva gira europea presentant el disc ‘Beatiful Life’, en el qual s’ha envoltat de músics de jazz joves per plasmar l’evolució musical que viu el gènere. Reeves es va posar el públic a la butxaca amb la seva veu imponent.

El concert de Dianne Reeves era el darrer de l’escenari principal, pel qual també ha passat l’estrena de la gira europea del projecte ‘Jazz The Story’, amb grans figures del jazz internacional dirigits per Vincent Herring, el trompetista Christian Scott i la banda The JB James Brown Original Band.
El director artístic del Banc Sabadell Vijazz Penedès Pere Pons destacava aquest diumenge, un cop acabat el festival, la varietat de propostes de l’onzena edició.

Pons també explicava que el festival gaudeix d’una bona salut gràcies a una trajectòria impecable que ha permès la seva consolidació i que sigui una cita coneguda tant per part dels afeccionats al jazz com per part dels propis músics.

A banda dels concerts a l’escenari principal, el Vijazz ha consolidat l’Espai Cava del Claustre de Sant Francesc amb el cicle solidari ‘Elles i el jazz’: Violetta Curry i Jaume Vilaseca Trio, Mayte Alguacil i Joan Chamorro presentant les veus femenines de la seva proposta, La màgia de la veu, han protagonitzat les propostes.

El cicle ‘Elles i el Jazz’ destinarà els beneficis a l’associació per a dones amb càncer de pit Ginesta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: