Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La imponent veu de Dianne Reeves tanca un Vijazz marcat per la varietat de les propostes

Dianne Reeves, una de les millors vocalistes del jazz internacional i guanyadora de cinc premis Grammy, tancava aquest diumenge com a cap de cartell del festival l’onzena edició del Vijazz Penedès.

Reeves també acomiadava a Vilafranca la seva gira europea presentant el disc ‘Beatiful Life’, en el qual s’ha envoltat de músics de jazz joves per plasmar l’evolució musical que viu el gènere. Reeves es va posar el públic a la butxaca amb la seva veu imponent.

El concert de Dianne Reeves era el darrer de l’escenari principal, pel qual també ha passat l’estrena de la gira europea del projecte ‘Jazz The Story’, amb grans figures del jazz internacional dirigits per Vincent Herring, el trompetista Christian Scott i la banda The JB James Brown Original Band.
El director artístic del Banc Sabadell Vijazz Penedès Pere Pons destacava aquest diumenge, un cop acabat el festival, la varietat de propostes de l’onzena edició.

Pons també explicava que el festival gaudeix d’una bona salut gràcies a una trajectòria impecable que ha permès la seva consolidació i que sigui una cita coneguda tant per part dels afeccionats al jazz com per part dels propis músics.

A banda dels concerts a l’escenari principal, el Vijazz ha consolidat l’Espai Cava del Claustre de Sant Francesc amb el cicle solidari ‘Elles i el jazz’: Violetta Curry i Jaume Vilaseca Trio, Mayte Alguacil i Joan Chamorro presentant les veus femenines de la seva proposta, La màgia de la veu, han protagonitzat les propostes.

El cicle ‘Elles i el Jazz’ destinarà els beneficis a l’associació per a dones amb càncer de pit Ginesta.

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
13:00
Mites de la cançó
Georges Moustaki, en català

Penedès Televisió

10:45
De festa
Festa del Barri del Poblenou
11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: