Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Pere Pons encapçala la llista de Junts a Subirats de cara a les properes municipals

Pere Pons encapçala la llista de Junts a Subirats de cara a les properes municipals

La presentació de la candidatura de Junts per Subirats es va fer a la plaça de Lavern, i Pere Pons va estar acompanyat d’altres candidats de Juts a la comarca.

Pons ha estat regidor de l’Ajuntament de Subirats, de l’any 2007 a l’any 2011 i des d’aleshores fins a l’actualitat n’és l’ alcalde, i en aquesta darrera legislatura també és president delegat de l’Àrea d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona.

En el seu discurs el candidat va assenyalar que la seva és una candidatura d’equip, reiterant el compromís en seguir treballant i encarant el futur amb esforç, rigor i compromís. Més que mai, va recalcar, treballaran pel benestar i al servei de Subirats, amb idees noves, projectes engrescadors, innovadors, posant el centre les persones i fer de Subirats un municipi on viure de manera sostenible i amb qualitat de vida.

L’acte va comptar amb la presència del ex-conseller Joaquim Forn, i també d’alcaldes, alcaldesses i alcaldables de Junts al Penedès que van acompanyar al candidat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: