Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Bastida, Chamorro i Traver portaran l’univers del jazz al poble medieval de Torre-ramona

Bastida, Chamorro i Traver portaran l’univers del jazz al poble medieval de Torre-ramona

El primer concert del Festival de música a les vinyes i tindrà lloc el dissabte a les 22.30h al poble medieval de Torre-ramona, a Subirats.

La proposta musical ‘Tribute to Stephane Grappelli’, amb Èlia Bastida al violí, Joan Chamorro al contrabaix i Josep Traver a la guitarra, és un espectacle a mida que transporta el públic a l’univers del jazz. Un concert on viatgem a les moltes visions i referències de Stéphane Grappelli.

Després del concert presentació del passat 16 de juny, aquest serà el primer concert del festival de música a les vinyes i tindrà lloc el dissabte a les 22.30h al poble medieval de Torre-ramona, a Subirats.

En acabar l’actuació, els espectadors gaudiran del tradicional maridatge davant la Confraria del Cava Sant Sadurní, amb degustacions de vi i escumós dels cellers de Subirats combinat amb Préssec d’Ordal.

Les entrades es poden comprar al web www.subirats.cat/botiga. En cas que quedin localitats disponibles, el dia del concert s’habilitarà un punt de venda d’entrades a taquilla.
L’Ajuntament de Subirats organitza el Festival Música a les vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: