Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres de la rotonda de la N-340 a Subirats començaran a la tardor

El Secretari General d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Xavier Flores, ha visitat aquest divendres a la tarda l’Ajuntament de Subirats.

El Secretari General d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Xavier Flores, ha visitat aquest divendres a la tarda l’Ajuntament de Subirats i la intersecció de la N-340 on properament es construirà una rotonda. Flores ha explicat que les obres podrien començar a la tardor.

La futura rotonda, de 64 metres de diàmetre exterior, ha de millorar la seguretat de la intersecció en forma de T situada al quilòmetre 1222,450 de la N-340, que enllaça amb la BP-2427 cap a Sant Sadurní d’Anoia; cap a la BV-2428 cap a Sant Pau d’Ordal; i cap a la urbanització de la Muntanya Rodona.

Aquesta obra és fruit d’una reivindicació que ve de lluny després que en aquest punt s’hagin produït accidents amb víctimes mortals.

Flores ha destacat la «vocació i el compromís» del Ministeri amb petites obres com aquesta, que contribueixen a «salvar vides».

El president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch, ha destacat, d’altra banda, que la N-340 és una via molt utilitzada en la mobilitat interna del Penedès.

El projecte va ser aprovat el passat mes de novembre i serà a la tardor quan comencin els treballs després de diversos retards. El pressupost de les obres és d’aproximadament 1 milió 800 mil d’euros.
Durant la trobada, també s’ha parlat dels passos a nivell que hi ha a Lavern i a La Granada, que es veuran afectats per les obres del corredor mediterrani.

Flores ha visitat primer l’ajuntament, on ha signat al llibre d’honor, i després ha pogut conèixer in situ l’espai on es construirà la rotonda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: