Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alcaldes aproven l’acord de Territori i Foment per treure camions de l’N340

L’acord contempla que els peatges seran gratuïts per als conductors de cotxes que en un mateix dia facin un trajecte d’anada i tornada entre l’entrada de Vilafranca Sud i Alcanar.

Segons diversos mitjans, la Generalitat va presentar ahir per sorpresa un acord que es dona per tancat amb el Ministeri de Foment pel qual es preveu que els camions es desviaran per l’AP-7 amb peatges bonificats per descongestionar la N340. El pacte també inclou la gratuïtat per a alguns trajectes dels residents.

Segons recullen aquests mitjans, els alcaldes de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Penedès, on l’N340 no està desdoblada, han donat el vistiplau a l’acord entre el Departament de Territori i el Ministeri de Foment. Els camions no podran circular per aquesta via entre Peñíscola i l’Hospitalet de l’Infant i entre Altafulla i Vilafranca del Penedès. Seran desviats per l’autopista i rebran una bonificació d’un 42,5% en els peatges.

D’altra banda, l’acord contempla que els peatges seran gratuïts per als conductors de cotxes que en un mateix dia facin un trajecte d’anada i tornada entre l’entrada de Vilafranca Sud i Alcanar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: