Dilluns, 18 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El ple de Sant Martí Sarroca demana estudiar la creació d’uns serveis funeraris comarcals

El ple de Sant Martí Sarroca demana estudiar la creació d’uns serveis funeraris comarcals

El ple de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha aprovat, en la sessió ordinària celebrada el 25 de maig i per unanimitat, instar al Consell Comarcal de l’Alt Penedès a estudiar aquesta via.

Una via per a la creació d’una empresa pública de serveis funeraris que doni servei a tota la comarca. La proposta d’uns serveis funeraris comarcals sorgeix arran de la denúncia reiterada de la Síndica de greuges de Vilafranca en què alerta de l’augment de queixes per part de molts usuaris del cost que suposa la contractació d’aquests serveis. La resolució també preveu el compromís de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca a finançar, si fos necessari, una part de la despesa prèviament acordada amb el Consell Comarcal per a la creació de l’esmentada empresa pública.

D’altra banda, la resolució ha incorporat una esmena del grup municipal de CiU en què es demana que es faci un estudi per a conèixer la viabilitat d’uns possibles serveis funeraris comarcals públics.

El ple també ha aprovat la resolució d’adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum, la qual preveu promoure al municipi que entitats, associacions i agents econòmics s’hi sumin i subscriguin. La resolució d’adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum estava presentada pels grups municipals de la CUP i ERC.

Aquesta resolució ha estat aprovada per majoria i ha comptat amb dues abstencions, dels dos regidors del grup municipal Socialista – Movem Sant Martí.

 

 

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
Poemes pel Penedès
Poemes musicats i interpretats per Paton Soler

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: