Dijous, 28 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova campanya per instal·lar lones ignífugues amb motius festamajorencs

L’Ajuntament de Vilafranca i Centre Vila tornen a impulsar la campanya per instal·lar lones ignífugues amb motius festamajorencs.

La campanya es va fer l’any passat i va aconseguir la implicació de 130 establiments i comerços, la majoria dels carrers per on passen cercaviles i processons. En aquella ocasió, la campanya es va fer pràcticament porta a porta amb un catàleg de fotografies en mà que els comerciants podien triar per a il·lustrar la lona ignífuga.

Aquest segon any, el procediment canvia. L’Ajuntament i l’Associació de Comerciants enviaran una carta a tots els comerços i qui hi estigui interessat podrà accedir a una pàgina web amb més d’un centenar d’imatges entre les quals podrà triar.

Centre Vila ha arribat a un acord amb una empresa que ofereix la lona i la seva instal·lació a 17 euros més IVA el metre quadrat. Del cost total, l’Ajuntament oferirà als comerços interessats una subvenció del 30%.
Des del consistori expliquen que es preveu que aquest sigui el darrer any de la campanya.

La campanya es va promoure l’estiu passat per evitar que els establiments i comerços tapessin els aparadors amb cartrons.

Amb les lones ignífugues decorades amb imatges de la festa major s’aconseguia una millor imatge dels carrers i una protecció superior.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: