Dimarts, 7 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Montagut recull 3.500 euros per la campanya Petits Valents de Sant Joan de Déu

Aprofitant unes jornades lúdiques i esportives que es celebren a l’escola, en aquesta edició s’ha decidit donar-hi un caire solidari de suport al Hospital Sant Joan de Déu i la campanya Petits Valents

Dissabte al matí l’escola Montagut de Vilafranca va acollir una nova edició de la Montagresca, una festa d’esport i activitats lúdiques que en aquesta ocasió a més tenia caire solidari ja que la recaptació es destinava a donar suport a la campanya de l’Hospital Sant Joan de Déu per construir un centre pediàtric oncològic destinat als infants que pateixen càncer.
Com explica la mestre d’anglès del Montagut, Maria Bassegoda, una de les impulsores de la iniciativa, es dóna suport a la campanya Petits Valents que compta amb el suport entre altres de Leo Messi.
El director de l’escola Josep Maria Lluró comentava que estaven molt satisfets de com havia funcionat la jornada, amb una bona participació de les famílies, i que havia servit per recollir 3.500 euros que es lliuraven a Sant Joan de Déu per aquest projecte.
El pati de l’escola va anar acollint al llarg del matí de dissabte diverses activitats tant esportives com de caire més lúdic i cultural per engrescar als participants a participar en la Montagresca i també en la campanya de donació de sang que s’organitzava el mateix dia juntament amb la campanya dels Petits Valents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: