Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha acollit una jornada professional sobre enoturisme i sostenibilitat

L’Auditori de Vinseum acollia dimecres a la tarda en el marc dels actes de “Costa Barcelona Week” una jornada professional centrada en parlar d’enoturisme i sostenibilitat.

Com recordava el gerent de Turisme de Barcelona, Francesc Vila, des del 12 de maig i fins el proper dia 21 es fan diferents accions promocionals de l’oferta turística de Costa de Barcelona. Es convoquen una quarantena d’operadors internacionals, i es fan diferents accions centrades en turisme esportiu, turisme cultural i turisme sostenible. En aquest cas es va centrar en donar a conèixer l’enoturisme.
Vila explica que es vol aprofitar la marca Costa Barcelona per donar a conèixer el territori i poder mostrar alguna cosa més.
En un sentit similar la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca, Dolors Rius, comentava que estaven satisfets d’acollir aquesta jornada. Valorava com a positiu sumar-se a la promoció “Costa Barcelona”, i poder fer el màxim d’activitats per donar a conèixer el Penedès. Per Rius, cal aprofitar l’oportunitat de ser un complement a la ciutat de Barcelona en quan a oferta turística.
Al Vinseum s’ha fet la presentació de les diferents propostes que es fan des de les diferents comarques que s’engloben sota el paraigua de Costa Barcelona i després s’ha parlat sobre les opcions de l’enoturisme i la sostenibilitat del territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: