Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Desconvocada la jornada de vaga de demà a Codorniu, a l’espera de noves negociacions

Els sindicats consideren que les noves propostes que ha fer l’empresa avui suposen un petit avanç cap a mesures alternatives als acomiadaments. De no haver-hi acord es mantindria la jornada del dia 31

Segons un comunicat de Comissions Obreres, en la reunió de mediació de vaga celebrada avui dimecres a la seu de la Direcció General de Relacions Laborals de la Generalitat, la direcció de Codorniu ha plantejat unes propostes que suposen un petit avanç, tot i que encara insuficient per arribar a un acord. Davant d’aquest gest, els comitès d’empresa del grup Codorniu han decidit desconvocar la jornada de vaga prevista per aquest dijous, 25 de maig, deixant palesa la seva disposició per avançar en la negociació per aconseguir un acord amb mesures alternatives als acomiadaments.
Els comitès d’empresa del grup Codorniu també han deixat clar que si en la propera reunió de mediació no s’ha pogut desbloquejar la negociació i tancar un acord, el pròxim 31 de maig els treballadors i treballadores de Codorniu aniran a la vaga.
En aquest escenari, CCOO d’Indústria tornarà a reclamar, junt amb la resta de representació sindical, a la direcció de Codorniu que retiri l’expedient i s’assegui a negociar amb la voluntat d’arribar a un acord que eviti mesures traumàtiques per als treballadors i treballadores del grup.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: