Dijous, 7 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els veïns de la Girada també reclamen millores en el transport públic i un Centre Cívic

El passat 21 de març es va celebrar l’assemblea anual de socis i amics de l’associació de Veïns i Veïnes de la Girada.

Entre els acords més importants presos a l’assemblea hi ha el de donar compte de la recollida de signatures que ha tingut lloc al barri de la Girada  per reclamar una solució al deficient servei actual de transport a Vilafranca que fa que els veïns de la Girada triguin més d’una hora per arribar al nou ambulatori i a l’hospital. Es va aprovar entrar aquestes signatures per registre i demanar a l’Ajuntament una ràpida i eficaç solució a aquest greu problema.

També es va aprovar tornar a reclamar, com ja s’ha fet històricament, un centre cívic al barri. Des de l’associació de veïns es critica que un barri de nova creació com la Girada, on hi ha locals de titularitat pública disponibles, no s’hagi encara destinat cap espai com a eina per cohesionar i dinamitzar culturalment el barri.

Finalment també es va reclamar una important millora en el manteniment dels carrers i places degut al seu important deteriorament. Destaca, molt especialment, el gran deteriorament de la Rambla de la Girada.

Finalment també es va aprovar en assemblea l’adhesió de l’associació de Veïns i Veïnes de la Girada a la Federació de Associacions de Vilafranca en el moment que aquesta federació es constitueixi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: